Семейството на кубинския танцьор и хореограф Алфредо Торес  бе сполетяно

...
Семейството на кубинския танцьор и хореограф Алфредо Торес  бе сполетяно
Коментари Харесай

Синът на Алфредо Торес се е самоубил едва на 20 години заради любовна драма

Семейството на кубинския танцьор и хореограф Алфредо Торес  бе сполетяно от жестока покруса. Синът му Шон, който първенец по бокс и е част от националния тим на България, постави завършек на живота си.

 

Според първичната версия, повода да се стигне до такава степен, е момиче. Мълвата носи, че връзката им била доста бурна и нерядко била накъсвана от неразбирателства.

 

Младият Шон стигнал до съдбовното решение след следващото такова. Той обаче не споделил с никого терзанията си, преди да скочи от 8-я етаж на блока, в който се намира жилището им в столичния квартал „ Младост “.

 

Случката се разиграла в ранните утринни часове на 26 юни, а пристигналият на място екип на Спешна помощ го откарал в болница. Младежът умрял в Интензивното поделение малко по-късно, защото пострадванията му били несъвместими с живота.

 

Научавайки трагичната новина, девойката изпаднала в потрес и била настанена в лечебно заведение. Никой от околните му не може да повярва, че Шон е бил кадърен на такава последна мярка.

 

Младият боксьор е взел решението да постави завършек на живота си поради приятелката си, която преди да се случи случаят му съобщила, че се разделят. Шон явно не приел елементарно решението й и по-късно пристигнал момента със самоубийството му - хвърля се от 8-ия етаж на жилищния блок, в който живеел. Не се знае дали по време на случая е бил самичък или с него е била обичаната му. Но в случай че е била до него, евентуално е нямало да се стигне до този драматичен миг, разясняват негови близки.

 

Самият Алфредо научил трагичната вест в Свети Влас, където взе участие в занимателна стратегия на едно от вариететата.

В профила си в обществената мрежа Facebook, той написа: „ Почивай в мир, сине мой, ще се забележим в парадайса “.

 

За майката на Шон – Гена, която гледа и трите му сестри, нещастието е голяма. Приятели са организирали дарителска сметка, с цел да оказват помощ на почернената фамилия.

Сред първите реагирали бе и боксовият клуб ЦСКА, където тренираше при Михаил Таков и Александър Александров.

 

Макар и с кубински корени, Шон Торес е роден в България. Определяха го като една от очакванията на бокса ни. Дядо му Пабло Торес Валдес е бил треньор на най-големите кубински времето става боксьори отпред с трикратните олимпийски първенци Феликс Савон и Теофило Стивънсън. Шон стана два пъти народен отличник у нас, а предходната година влезе в състава на България за шампионата „ Странджата “. Боксирал се е под българско знаме на европейското за юноши в Будва през 2020 година

 

Баща му Алфредо Торес идва в България при започване на новия век с латино балета „ Хавана Тропикана “ за присъединяване във вариететно шоу. Уж на гурбет единствено за 6 месеца, само че остава у нас до ден сегашен. В родината си към този момент е бил прочут, знаел се е персонално с кубинския водач Фидел Кастро. И Алфредо, сходно на своите наследници е със разбъркан генезис.

Майка му е ливанка и живее в Маями около останалите му пет братя и сестри.

 

С времето става известен и у нас, откакто взе участие в разнообразни телевизионни риалитита за танци и латино музика. Кубинецът съумява да завоюва публиката с горещата си кръв и артистичните  си умения. Като жури по хореография застава паралелно с наши звезди като Нешка Робева. Стига даже до участия в театрални постановки, една от които на Теди Москов.

 

По него се захласват и във фолка, където в един интервал съвременни бяха и латино ритмите. Преди огромната популярност обаче, в столичния хотел, където изначало изнася представления с известната „ Хавана Тропикана ”, окото на шоколадовия танцьор хваща барманката. Гена. По-късно тя става негова брачна половинка и му ражда четирима наследници. Първият от тях е точно Шон Торес. В фамилията си мислят, че той ще тръгне по стъпките на баща си.

 

В началото в действителност наподобява по този начин - като Шон се възпламенява по латино музиката и танците. Освен това свири на пиано. С времето обаче всевъзможни артистични пориви отстъпват на боксовите ръкавици и спортния дух на дядо му.

 

В последните години към семейство Торес вървяха упорити клюки, че се е разпаднало.  Още повече че Алфредо не наподобява като мъж за една жена. Има още две деца от друга брачна половинка, че и внуци. На кубинеца му приписваха не една и две любовници, най-много партньорката в танците Жоржета Илиева. Твърдеше се, че вдлъбнат и по актрисата Елен Колева по време на тогавашното танцувално риалити „ Денсинг Старс ”. От друга любовна спекулация пък му приписаха извънбрачно дете. Пламенният танцьор обаче извади стоманени нерви и не обели дума евентуално с цел да не пострадат най-близките му, без значение каква е истината.

Инфо: Уикенд

Тагове: Нешка Робева Алфредо Торес Шон Торес Фидел Кастро
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР